A Nature Design-ról:

"Legfontosabb értékeink a természetesség, a minőség és az esztétikusság. Meggyőződésünk, hogy termékeink egyszerre lehetnek szépek és környezetbarátok. Megalkotásukat a természetben oly gyakori aranymetszés, a vízkristály-kisérletek, valamint az élet virága szimbólum inspirálta.

Szinte minden termékünk kézzel készített, szájjal fújt. Üvegtermékeink anyaga részben újrahasznosított, ólommentes üveg, csomagolásuk újrahasznosítható. A termékekben található szimbólumok valódi ezüstből, aranyból és platinából készülnek; a színes és a fehér szimbólumok pedig organikus, természetes módon előállított színezőanyagból."

További információk, tesztek, videók: www.vitalizal.hu

Termék & Árlista

KANCSÓ CADUS kristályokkal 1,5 l

ÖKOPALACK THANK YOU/LAGOENA 5 DL

ÖKOPALACK THANK YOU/LAGOENA 7 DL

CUMISÜVEG THANK YOU ÖKO

ÖKOPALACK THANK YOU/LAGOENA 7 DL szett

ÖKOPALACK THANK YOU/LAGOENA 5 DL szett

MYTHOS / CSAKRA pohár

19 300 Ft

9 800 Ft

11 400 Ft

11 700 Ft

12 100 Ft

10 500 Ft

2 900 Ft

Válts ökopalackra!

 

Mi az az Ökopalack? Mitől Öko?

 

A Thank you ökopalackok a világ első 100%-ban környezetbarát palackjai.

A palackok különlegessége, hogy csak természetes és lebomló anyagokból készülnek, ezáltal nem terhelik a környezetet.

A palack kézműves munka eredménye. Anyaga hőálló, tűzálló, ólommentes üveg, mely alkalmassá teszi meleg, illetve forró italok tárolására is.

 

Ezen palackok is az aranymetszés arányai alapján készülnek, ahogyan a többi Nature's Design termék, aljukon pedig fehér élet virága szimbólum szerepel. Elnevezésük abból a gondolatból született, hogy ha a bolygónk képes volna beszélni, akkor egészen biztosan megköszönné nekünk, hogy műanyag palackok helyett környezetbarát ökopalackokat használunk. A palackok vonzó külsővel és bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkeznek, ezáltal is növelve használóik elégedettségét!

 

A Thank you ökopalackokat használva Te is hozzájárulsz a bolygónkon keletkező műanyag szemét csökkentéséhez!

A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

 

A svájci Nature’s Design egyedülálló üveg- és porcelán termékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formaviláguknak, ólom- és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak köszönhetően strukturált vizet állítanak elő, képesek a csapvíz töredezett vízkristályait 3 perc alatt szabályos, hatszögletű szerkezetbe visszarendezni.

 

Az Élet virága világszerte sok kultúrában szent szimbólum. Az Élet virága élő jelkép, a teremtést szimbolizálja. A teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi. 

 

 

Poharak:

A Mythos Csakra pohár - aranymetszés arányai alapján megtervezett - tökéletes formája, energetikailag rendezi a víz kristályszerkezetét. A pohár alján lévő szín, szimbólum és kifejezés pedig, az adott csakrához rendelhető információkkal gazdagítja a vizet, elősegítve ezáltal a csakra harmonikusabb működését.

7 fő csakránk létezik, melyek mindegyikéhez készült egy-egy Mythos pohár.

 

Tudatos kialakítása, erős anyaga miatt alkalmas az intenzív, napi használatra. Gyermekeknek és időseknek is ajánlott, mivel a poharat a stabil formatervezése miatt - nagyobb beletöltött mennyiség esetén is - könnyű tartani és felborulni sem tud!

Hideg és forró italokhoz egyaránt kiválóan alkalmas.